Contactati-ne la 0737532022
Contactati-ne la 0737532022

Stomatologie pediatrica

Pacientii nostri aflati la varsta copilariei, necesita un alt tip de  abordare fata de pacientul adult;cei mai multi copii sunt cooperanti atunci cand stiu ce urmeaza sa se intample. cu multa rabdare si intelegere vom reusi efectuarea tratamentelor necesare copilului.

Un aspect de prima importanta ar fi discutia parintilor cu copiii,se li se explice  in detaliu nevoia de tratamente dentare si chiar mai important, evitarea ideilor de tipul “Sa fii cuminte,sau te duc la stomatolog”

Suntem adeptii principiului “preventie si minima interventie”, respectiv tratarea cauzelor si nu doar a simptomatologiei afectiunilor dentare. De aceea, venim in intampinarea nevoilor de sanatate dentara ale copiilor, prin solutii complete de profilaxie si preventie, cum ar fi sigilarea dintilor, sau fluorizarea lor, astfel incat sa fim cu un pas inaintea oricaror afectiuni ce ar putea aparea.

Materialele pe care le folosim sunt ecologice, procedurile sunt minim-invazive, in plus materiale bio-active ce asigura o protectie dentara a copilului pe termen lung.