Contactati-ne la 0737532022
Contactati-ne la 0737532022

Despre noi

Bine ati venit la CTDental. Scopul nostru este de a va oferi o gama larga de servicii stomatologice de inalta calitate,intr-o ambianta placuta, cu echipamente de ultima generatie. In cadrul primei consultatii veti purta o discutie cu stomatologul d-voastra, prin care acesta va intelege care sunt problemele,dorintele si asteptarile d-voastra, astfel sa va explice optiunile de tratament existente; dupa care veti primi o copie a planului de tratament si a costurilor estimative.

In cabinetul nostru pornim de la ideea de calitate, reflectata in efectuarea cu multa rabdare de tratamente personalizate, prin proceduri minim invazive, cu materiale bio-compatibile, prin tehnici si echipamente recunoscute la nivel international.

Dorim sa venim in intampinarea cerintelor pacientilor nostri mai exigenti,  de aceea, in cadrul CTDental  puteti beneficia de serviciile stomatologice cele mai moderne  disponibile la ora actuala, atat din punct de vedere estetic, functional, cat si al durabilitatii.

In cabinetul nostru, prin atentia si profesionalismul personalului, precum si prin ambientul modern, impreuna cu tehnologia de ultima generatie, incepand  de la aparatura pentru sterilizare, instrumentar si materiale, pana la instalatia de radiologie intraorala , prin toate acestea dorim sa obtinem o atmosfera placuta si sigura pentru pacientii nostri.