Contactati-ne la 0737532022
Contactati-ne la 0737532022

Smile Design

In urma cu cativa ani, pacientul era nevoit sa accepte o lucrare protetica gata realizata fara a avea un cuvant de spus pentru realizarea ei.

Utilizand conceptul de Smile Design – principala nostra preocupare este aceea de a anticipa rezultatul estetic dorit de pacient. Oferim pacientului posibilitatea de a vizualiza rezultatul lucrarii protetice inainte de finalizarea ei.

Avem la dispozitie o serie de procedee de la simple la cele mai complexe prin care realizam acest lucru. Prefigurarea tratamentului o realizam impreuna cu dumneavoastra pe baza modelelor de studiu si a fotografiilor initiale. Vom realiza virtual viitoarea lucrare protetica stabilind forma, textura si culoarea dintilor prin:

  • fotografii digitale – realizarea unor fotografii digitale de mare acuratete pentru discutia cazului
  • cazuri similare – prezentarea unor lucrari similare realizate in cabinetul nostru
  • wax-up diagnostic – prefigurarea lucrarii finale prin ceara de culoare alba pe modelul de studio
  • mock-up diagnostic – prefigurarea formei dorite a dintilor prin adaugarea unor materiale compozite
  • lucrari provizorii – realizate in cabinet de catre medicii nostri sau in laboratoarele dentare partenere – dupa forma pe care am stabilit-o prin wax-up sau mock-up
  • simulare 3D – prefigurarea viitoarei lucrari  prin simulare grafica tridimensionala printr-un soft specializat
  • simularea computerizata a lucrarii protetice – prin metode de analiza si prelucrare digitala a imaginilor computerizate putem modifica cu precadere forma dintilor, pozitia, culoarea acestora, nivelul gingival etc.

Pacientul va alege si accepta una din variantele de tratament propuse, cunoscand deja cum va arata rezultatul final.