Contactati-ne la 0737532022
Contactati-ne la 0737532022

Sistemul revolutionar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent

Toti oamenii sunt ingrijorati de sanatatea lor orala. Nevoia pacientilor de a avea o dantura frumoasa, dar si rezistenta este accentuata tot mai mult, deoarece cavitatea bucala este o parte foarte importanta a organismului, iar situatia danturii unui om este cea care are un rezultat nu numai asupra corpului, dar si asupra increderii in sine.

Daca dantura nu are o estetica frumoasa, iar dintii isi pierd din proprietatile elementare, atunci si viata omului se schimba foarte mult.

Gandindu-ne la aceste lucruri, am ales sa vorbim si in acest articol despre una dintre procedurile cele mai importante care au loc in cadrul clinicii noastre, CTDental, si anume sistemul revolutionar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent.

Foarte multi pacienti sunt aproape de a ajunge edentati total sau chiar se prezinta la cabinet in aceasta situatie. Acestia au nevoie de o solutie care sa nu presupuna un timp indelungat de asteptare sau costuri suplimentare.

Acestor pacienti, medicii din cadrul clinicii CTDental le ofera solutia sistemului revolutionar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent.

 

Ce presupune sistemul revolutionar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent?

SKY fast & fixed este revoluționar pentru că folosește osul pacientului și răspunde nevoilor acestuia. Nu mai este nevoie de operatiile de augumentare osoasa, astfel se scurteaza timpul tratamentului, dar si costul acestuia.

Putem spune ca acest sistem revolutionar de implanturi Fast &Fixed de la Bredent a aparut inca din anii ’80. Solutia data de Ledermann® era plasarea unor implanturi lungi, care să aibă stabilitate primară foarte bună și unirea lor printr-o construcție bară, la scurt timp după operație, în așa fel încât tot ansamblul să funcționeze unitar.

Pacientul urma apoi să primească o proteză totală, mobilizabilă, care constituia soluția de protezare provizorie sau pe termen mediu. Acest concept nu îndeplinește una din vechile dorințe ale pacienților: dinți ficși în aceeași zi.

Prin aceasta solutie, pacientul trebuia sa aiba vizite repetate la cabinetul stomatologic. Acest lucru reprezinta un dezavantaj atat pentru pacient, cat si pentru medic.

Conceptul lui Ledermann® a fost modificat de către Paulo Malo®. Acesta a venit cu ideea de a plasa implanturi mai lungi. Prin implementarea acestor implanturi mai lungi, creste stabilitatea primară, iar unindu-le într-o construcție pasivă, lipsită de tensiuni, obținem o punte provizorie, fixă.

Doctorului Georg Bayer îi datorăm SKY fast & fixed așa cum îl cunoaștem și prezentam astăzi. Conceptul dezvoltat împreună cu specialiștii bredent-medical este orientat către dorințele pacienților. Este optimizat protetic iar construcția definitivă este posibilă cu mai multe variante protetice.

Care sunt avantajele sistemului revolutionar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent?

 • Cel mai mare avantaj al acestor implanturi Fast & Fix de la Bredent este ca pacientii au posibilitatea ca intr-o singura zi sa aiba o dinti ficsi, cu care isi pot relua viata sociala imediat.
 • Toate procedurile care sunt necesare pentru acest proces (extractie, implantare si restaurare) au loc intr-o singura zi, printr-o singura interventie.
 • Folosind sistemul FAST & FIXED, se evita interventia  chirurgicala mai traumatizanta de „sinus Lift”.
 • Confortul oferit pacientului de acest tratament este fără egal tocmai prin faptul că acesta primește chiar în ziua singurei intervenții chirurgicale o construcție fixă, formată cel mai adesea din 10 dinți.
 • Nici macar in cazul onorariilor pentru implementarea acestui sistem de implanturi Fast & Fixed de la Bredent nu exista un impediment pentru pacient. Pretul este fix si cunoscut de pacient inainte de inceperea procedurii.

Care sunt caracteristicile sistemului de implanturi Fast & Fixed?

 1. Tratament usor – sunt evitate anumite proceduri care au loc in timpul unui implant obisnuit.
 2. Sistemul de implanturi Fast & Fixed este revolutionar – datorita timpului foarte scurt de implementare.
 3. Rapiditate – toate procedurile sunt realizate in aceeasi zi.
 4. Implanturi special – sunt folosite implanturi special realizate.
 5. Numarul de implanturi – se foloseste un numar redus de implanturi, si anume 6 la maxilar si 4 la mandibular.
 6. Implanturile laterale atat la maxilar cat si la mandibular folosite in sistemul fast and fixed se vor insera inclinate in os la un unghi de 35 de grade, evitandu-se astfel formatiuni anatomice importante. 
  Uneori este necesara augmentarea osoasa in aceeasi sedinta cu implanturile.
 7. Dantura va avea un aspect estetic foarte frumos – pacientul isi poate alege atat culoarea, cat si forma danturii
 8. Durerea si sistemul fast and fixed – Gratie anestezicelor moderne si tehnicilor de sedare folosite, durerea nu mai este o bariera pentru pacientii care vor opta pentru tratamentul fast and fixed!

Cine poate apela la sistemul revolutionar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent?

 • persoanele care si-au pierdut toti dintii
 • persoanele care sunt nevoite sa poarte proteze dentare
 • persoanele care mai au pe arcada dinti sau radacini irecuperabile.

Intreaba medicul CTDental pentru mai multe informatii referitoare la implantul dentar.

Suna pentru o programare la numarul de telefon 0745-644807 / 0262-227954

Tags: