Contactati-ne la 0737532022
Contactati-ne la 0737532022

Dinti noi intr-o zi – Fast & Fixed

Ce este un implant dentar si cum putem avea dinti noi intr-o zi?

Implantul dentar este o piesa din titan pur, sub forma unui surub. Rolul acestuia este de a tine locul unei radacini naturale in osul maxilar, acolo unde dintele natural lipseste.

Implantul dentar rezolva lipsa unui singur dinte, nu este un sistem care ajuta la protezarea mai multor implante deodata. De asemenea, implantul dentar traditional nu rezolva problema sau preferinta pacientului de a avea dinti noi intr-o zi.

Doar cu ajutorul sistemului revolutionar Fast & Fixed de la Bredent, pacientul poate avea dinti noi intr-o zi.

Ce este sistemul revolutionar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent?

Implanturile dentare Fast & Fixed sunt cea mai buna si moderna solutie prin care se poate repara lipsa mai multor dinti (fata de un implant dentar obisnuit care rezolva lipsa unui singur dinte).

Sistemul de implanturi dentare Fast & Fixed este recomandat pentru pacientii care nu mai au niciun dinte sau pentru cei care au mai multi dinti mobili.

Fast & Fixed de la Bredent are ca rezultat dinti noi intr-o zi.

 

Care este procedura sistemului revolutionar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent?

In cadrul unei singure sedinte, se extrag dintii mobili, se pozitioneaza implanturile si se realizeaza o lucrare provizorie.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale sistemului de implanturi Fast & Fixed il reprezinta traumatizarea osoasa minima, dar si pretul mai mic, comparativ cu situatia clasica.

Situatia clasica presupune aplicarea a 10-12 implanturi. Fata de aceasta, Fast & Fixed plaseaza 4 implanturi la maxilarul inferior si o lucrare provizorie in aceeasi sedinta, iar puntea definitiva se realizeaza dupa 4-6 luni.

La maxilarul superior se plaseaza 6 implanturi si lucrare provizorie in aceeasi sedinta, iar puntea definitiva se realizeaza dupa 6-8 luni.

Astfel, pacientul va avea dinti noi intr-o zi.

Fast & Fixed are trei caracteristici importante:

  • Tehnica moderna

Sistemul Fast & Fixed evidentiaza o tehnica moderna in urma careia rezultatul este protezarea dintilor lipsa.

  • Estetic si functional

Avantajul estetic este evidentiat de infatisarea lucrarii protetice efectuata pe implantele Fast &Fixed

Avantajul functional subliniaza faptul ca sistemul de implanturi Fast & Fixed preia toate functiile dintilor naturali si nu incomodeaza deloc pacientul. 

  • Durata mare de viata

Fata de puntile sau protezele clasice, implantele Fast & Fixed au o durata de viata mult mai mare.

 

De ce sa alegi CTDental?

  • Oferim solutii moderne pentru problemele tale de sanatate si estetica dentara;
  • Gasim impreuna cele mai bune metode de tratament in functie de necesatitile si dorintele tale;
  • Pentru toate tratamentele din cadrul clinicii noastre se foloseste o tehnologie performanta;
  • Echipa noastra este formata numai din medici specialisti;
  • Eficienta si resposabilitate in efectuarea fiecarei proceduri.

Scopul Clinicii CTDental este de a oferi pacientilor sai o gama larga de servicii stomatologice de inalta calitate, intr-o ambianta placuta, cu echipamente de ultima generatie.

In cadrul Clinicii CTDental  puteti beneficia de serviciile stomatologice cele mai moderne  disponibile la ora actuala, atat din punct de vedere estetic, functional, cat si al durabilitatii.

In cabinetul nostru, prin atentia si profesionalismul personalului, precum si prin ambientul modern, impreuna cu tehnologia de ultima generatie, incepand  de la aparatura pentru sterilizare, instrumentar si materiale, pana la instalatia de radiologie intraorala , prin toate acestea dorim sa obtinem o atmosfera placuta si sigura pentru pacientii nostri.

Suna pentru o programare la numarul de telefon 0262-227954.

Tags: