Contactati-ne la 0737532022
Contactati-ne la 0737532022

Din 24 Ianuarie te așteptăm într-o nouă locație!

Așa cum te-a obișnuit, echipa noastră este atentă mereu la nevoile și dorințele pacienților.

Am înființat CTDental în urmă cu mai bine de zece ani, gândindu-ne că majoritatea pacienților sunt dezamăgiți fie de serviciile pe care le primesc, fie de echipa nesociabilă sau costurile financiare.

Este foarte important pentru un pacient să simtă de fiecare dată când ajunge la medicul stomatolog că este înțeles, că i se acordă atenție și grijă. De asemenea, cu cât de simte mai confortabil, cu atât tratamentul va fi mai ușor și pentru el, dar și pentru medic.

Noi suntem conștienți de aceste lucruri. Tocmai de aceea la baza oricărei clinici CTDental, care din data de 24 Ianuarie va deveni iDentify, au stat valori bine stabilite, o viziune puternică și o misiune la care toată echipa să contribuie.

Valorile iDentify

Valorile noastre sunt:

Performanță: ne preocupăm mereu de evoluția noastră pentru a asigura pacienților noștri tratamente cu un rezultat final sigur, durabil și rezistent. Echipa noastră se perfecționează continuu pentru a fi pregătită în rezolvarea celui mai complex plan de tratament pentru orice pacient.

Responsabilitate: poate cea mai importantă valoare a noastră este responsabilitatea. Credem ca inainte de toate, o echipa stomatologica trebuie sa fie responsabilă și să își asume tot ceea ce ține de profesia sa.

Inovație: știm că un tratament de calitate nu se poate realiza doar cu o echipă specializată și pregătită. Este nevoie de asemenea și de o aparatură modernă, inovativă ce îi oferă pacientului siguranță, iar medicului facilitate și eficiență în realizarea tratamentelor.

Viziunea noastră

Dorim ca prin cele trei clinici iDentify să putem apropia de noi și mai mulți oameni ce au diferite afecțiuni dentare și să îi facem să înțeleagă faptul că o dantură sănătoasă înseamnă un corp sănătos.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este atât de a preveni eventualele afecțiuni dentare, cât și de a le rezolv pe cele deja existente. Un dinte ce este cariat nu trebuie sa aducă pacientul la clinică doar în momentul în care nu mai poate fi salvat. Un dinte lipsă nu trebuie să însemne un gol, ci trebuie să apelăm la implantul dentar. Dar, cel mai important, nu trebuie să venim la stomatolog doar în momentul în care avem o problemă sau simțim o durere. Consultul o data la 6 luni este important deoarece o problemă tratată în faza incipientă este mult mai puțin costisitoare decât atunci când avem parte de un plan complex de tratament. Prevenția este importantă.

În cei peste 10 ani de exeriență am tratat mai mult de 10.000 de pacienți, iar nota recenziilor noastre este 4.9.

Oferim o gamă largă de tratamente, iar în clinica nouă pe care o vom deschide în data de 24 Ianuarie nu ne-am lăsat mai prejos!

Iată ce servicii stomatologice îți punem la dispoziție în noua clinică iDentify:

 • Implantologie
 • Pedodonție
 • Parodontologie
 • Protetică
 • Endodonție
 • Radiologie
 • Terapia Cariilor
 • Cosmetică Dentară

Vă oferim de asemenea plata în rate a tratamentelor noastre prin Banca Transilvania – Star BT

În clinicile noastre pornim de la ideea de calitate, reflectată în efectuarea cu multă răbdare de tratamente personalizate, prin proceduri minim invazive, cu materiale bio-compatibile, prin tehnici și echipamente recunoscute la nivel internațional.

Tehnologie ultra performantă:

Aparatura este aleasă cu grijă, echipamentele fiind la standarde internaționale. Începând cu aparatura de sterilizare, până la instalația de radiologie intraorală, toate au ca scop satisfacerea nevoilor pacienților și munca efecientă a medicilor nostril stomatologi.

 • Tehnologie Digitală
 • Computer Tomograf Cone Beam (CBCT)
 • Echipament Laser
 • Piezo-Chirurgie (intervenții chirurgicale minim invazive)

Te așteptăm în trei locații:

 • Strada Progresului 2A, Baia Mare, Maramureș – CLINICA NOUĂ

Telefon: +40362 424 228/ +40722 532 024

 • Bulevardul Republicii, nr. 22, Baia Mare, Maramureș

Telefon: +40262 227 954/  +40747 828 151

 • Strada Tineretului 9-11, Târgu Lapus

Telefon: +40746 906 368/ +40748 547 196

 

Tags: ,